donderdag 1 januari 2009

Van ons, maar toch nieuw...

Wij zijn trots u onze nieuwe reu te mogen voorstellen. Hoewel moeder en vader hier in onze kennel zaten, was hij toch niet door ons gefokt maar bij een collegafokker. Ik heb hem altijd al een geweldige hond gevonden en toen de eigenaar zei dat ze een nieuwe thuis zocht voor hem, was ik er als de kippen bij! We hebben eerst nog contact opgenomen met de politie van Mechelen, omdat die me een tijdje geleden een mail hadden gestuurd en gevraagd hadden naar een border collie om op te leiden als drugshond. Falco is dan ook een maand op proef geweest bij die mensen en was bijna aangenomen als drugshond. Hij moest een zware opleiding doorlopen en vele testen, hij is op het nippertje gebuisd omdat hij een beetje te gemakzuchtig was, veel te veel verwend bij z'n baasje dus ;-) Maar we zijn trots op hem dat hij toch z'n maand daar heeft mogen afmaken, vele honden keren na enkele dagen al terug naar hun respectievelijke baasje. Alsook die mensen daar waren vol lof over hem, een hond om trots op te zijn dus.
We hopen dat hij hier voor enkele prachtige nakomelingen zal zorgen, aan wie hij z'n karakter en z'n uiterlijk zeker meegeeft.



Meer foto's en informatie van Falco kun je vinden op onze website www.hofdiabolo.be

2 opmerkingen:

Anoniem zei

wij zijn zo wat aan het rondkijken achter een hond. en de collie lijkt ons geschikt, maar zo'n pup hoeveel vraag je daar voor ? weet je nog ergens anders plaatsen waar ze collie's verkopen in de regio van kortrijk??
grtz

Van 't Hof Diabolo zei

In onze regio weet ik niet direct nog fokkers, wat de prijs en andere info betreft van een pup, gelieve dit allemaal via een mail te doen of te bellen