vrijdag 6 maart 2009

Te lang gewacht...

Ik heb dus een hele tijd niets gepost....resultaat...nu moet ik vanalles melden aan jullie ;-)
Ten eerste, we hebben grotendeels onze nestjes gepland voor dit jaar, ons eerste nestje is de combinatie Skye en XTC, deze pups zijn inmiddels geboren, verdere info in een volgende post.

Het tweede en derde nestje dit jaar zullen elkaar snel opvolgen aangezien de twee meisjes vorig jaar ook telkens samen loops waren en ze nu ook samen in de rui zijn. Ik verwacht C en Spice loops halfweg april ongeveer. Onze blauwe tricolour C zal gedekt gaan worden van onze nieuwe kanjer Falck, we krijgen hieruit heel zeker zwarte tricolour pupjes en black shaded sable pupjes. Het zou ook kunnen dat Falck het blauwe gen meedraagt, aangezien zijn beide ouders drager waren van blauw, dus het zou ook kunnen dat we blauwe tricolours en blauwe sables gaan krijgen, maar dat valt nog af te wachten. Chocolade zal er deze keer niet bij zitten maar de pupjes zullen wel allemaal drager zijn van het chocolade gen aangezien papa een chocolade sable is.

Dan onze Spice, voor haar wilden we een knappe tricolour reu vinden, kleur speelde zo geen rol, als hij maar tri was, we gingen op zoek naar een chocolade, blauwe of zwarte tri en kwamen uit op de prachtige werklustige Duke van de kennel Shamrock Field. Duke is een zwarte tricolour maar is wel drager van chocolade dus dat is nog es meegenomen ook! Hij heeft een prachtig karakter en komt uit mooie werklijnen. Hij heeft dan ook nog es een mooie lange vacht, hetgeen wij het liefst zien. We zijn ervan overtuigd dat dit een ideale combinatie gaat worden met onze Spice en hopen dan ook een mooi teefje uit deze twee kanjers te gaan aanhouden. Alvast bedankt Pia dat we deze knapperd mogen gebruiken in onze kennel

Geen opmerkingen: