donderdag 19 juni 2008

Meer foto's

We kregen deze week nog meer foto's binnen van pupjes die bij ons zijn geboren. Het is altijd leuk als we op de hoogte gehouden worden van hoe de pups het stellen en wat voor capriolen en avonturen ze beleefd hebben bij hun nieuwe baasjes.

Deze keer gaat het over Farrin, een blauw wit teefje van Spice en Xtc. Zij woont in Nederland bij Natasja en haar vriend. Natasja is heel actief met Farrin. Ze hebben onlangs hun cursus gehoorzaamheid beƫindigd en ze waren de beste van twaalf hondjes, proficiat hiervoor.
Nu zijn ze gestart met Farrin's favoriete bezigheid, schapendrijven, en ze heeft er veel aanleg voor. Mensen die al jaren in de sport zitten, zeggen over haar dat het een uitstekende werkhond zal worden, er zijn er zelfs jaloers. Het is namelijk niet zo simpel om een goede schapendrijver te vinden. Sommige herders zoeken jaren naar de ultieme border.

Doe dus zo voort Farrin, en Natasja natuurlijk...



Sinds kort heeft Farrin er een vriendinnetje bij, het lilac tricolour teefje Here I am, Legend. Een volle zus van Farrin, zelfde mama en papa dus, enkel een nestje later. Hopelijk wordt Legend net zoals haar grote zus, even goed in het drijven van schaapjes, maar eerst mag ze nog lekker even pup zijn en de boel op stelten zetten.

We kijken alvast uit naar nieuws van deze twee rakkers!



Meer foto's op onze site

Geen opmerkingen: